× Dashboard Helpdesk FAQs Registreren Inloggen

Een kijkje in de keuken van Drenthe

Deze sessie terug kijken

Om deze sessie terug te kijken, dient u ingelogd te zijn. Klik hier om in te loggen.

Informatie over deze sessie

Spreker(s)

David van der Meer (Provincie Drenthe)
Istvan Ybema ()
Stefan Pater ()

Omschrijving

In dit webinar krijg je de kans een kijkje te nemen in de keuken van de provincie Drenthe waar Microsoft365 staat te pruttelen. Waar alle mogelijkheden uit Microsoft365 worden gehaald. Drenthe maakt gebruik van de vele security dasboards die Microsoft reeds biedt om de informatiebeveiliging eenvoudig te monitoren en continu te verbeteren. De dashboards geven een schat aan informatie en zijn gericht op de 4 Microsoft-pijlers Data, Devices, Identiteit en infrastructuur, een bijzonder treffende indeling.

Daarnaast maakt de provincie ook gebruik van functies als "Priviliged Identity Management", "Terms of Use" en niet te vergeten de Advanced Threat Protection opties.

De provincie Drenthe heeft een actief herijkingsproces ingericht om voortdurend een passend beveiligingsniveau te borgen gegeven "de stand der techniek" die Microsoft365 biedt.

Wil jij weten hoe je als overheidsorganisatie veilig en toch efficiƫnt in de Microsoft-Cloud kunt werken? Hoe je actief het beveiligingsniveau monitort en continu herijkt? Sluit dan aan bij het webinar, waarin de Provincie Drenthe haar werkwijze toelicht vanuit haar missie om de veilige koploper te zijn in de Cloud.

Dit webinar zal je inspireren om zelf de eerste stappen te zetten, interesse? Schrijf je nu in!

Interessant voor u omdat

Maak kennis met met de mogelijkheden die Microsoft 365 biedt. Dashboarding op de pijlers data, devices, identiteit en infrastructuur.
Ervaar de Drentse nuchterheid om de Microsoft365 eenvoudig en veilig in te zetten en het continu te herijken.

Type sessie

Cyberwebinar

Thema(s)

Kennisdelen

Wanneer

dinsdag 12 oktober 2021 van 12:45 tot 14:00 uur


naar boven