× Dashboard Helpdesk Registreren Inloggen

Overheidsbrede Cyberoefening

Deze sessie on demand kijken

Informatie over deze sessie

Omschrijving

Weet u wat de mogelijke effecten van een digitale uitval van uw diensten zijn? Bent u zich bewust van alle belangrijke organisaties om u heen wanneer u met een cyberincident te maken heeft? En weet u welke afspraken u heeft met uw softwareleveranciers? Kunt u niet alle bovenstaande vragen met 'ja' beantwoorden? Wees gerust, u bent niet de enige. Wilt u weten hoe u kunt handelen tijdens een ongewenste situatie, meld u dan aan voor de overheidsbrede cyberoefening 2021. Hier kunt u de dynamiek en complexiteit van een cybercrisis ervaren en daarnaast kunt u zelf meebeslissen hoe te handelen.

Deelname aan de Overheidsbrede Cyberoefening is gratis en bedoeld voor bestuurders en overheidsprofessionals die te maken hebben met (cyber)veiligheid, ICT en crisisbeheersing. Dit jaar kunnen deelnemers vanuit het bedrijfsleven ook aansluiten. De oefening is opgezet aan de hand van een (fictief) scenario en gericht op business continuity. Deelnemers thuis reageren op een aantal dilemma's die aan de crisistafel worden besproken en geven sturing aan de afhandeling van de crisis. Het scenario is na afloop van de oefening beschikbaar.

Interessant voor u omdat

Tijdens de Overheidsbrede Cyberoefening ervaren deelnemers de complexiteit van een cybercrisis. Weet u hoe u moet handelen?

Type sessie

Cyberoefening

Thema(s)

Oefenen

Wanneer

maandag 1 november 2021 van 13:00 tot 16:00 uur


naar boven