DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen

De IB&P Wijzer: het Kompas voor IB&P-management

Spreker(s)

Nathalie Koopman (UWV)
Johan Blad (UWV)

Omschrijving

Om dit webinar terug te kijken dient u eerst in te loggen op uw account. Heeft u nog geen account? Registreer u via de website.

In een continu veranderende IT-omgeving is informatiebeveiliging interessanter dan ooit! De afhankelijkheden van IT zijn immens, terwijl de weerbaarheid en veerkracht ervan zich dagelijks moet bewijzen. Tegelijkertijd is de wetgeving die informatiebeveiliging regelt, altijd in beweging.

Deze veranderende omstandigheden verlangen een beheersmodel dat nieuwe ontwikkelingen kan adapteren zonder dat het een grote impact heeft op de bedrijfsvoering en beheersingsvraagstukken. Om aan deze wensen te voldoen heeft het CISO-Office van UWV één framework ontwikkeld. Het framework, genaamd de Informatiebeveiliging &Privacy-wijzer, bevat de IB&P-onderwerpen die per systeem moeten worden beoordeeld en fungeert als rode draad in de sturing, realisatie en verificatie van IB&P. De IB&P-wijzer is daarmee een toekomstbestendig managementmodel voor organisaties en een stabiele factor in een continu veranderende omgeving.

Interessant voor u omdat

Tijdens de webinar zal Nathalie Koopman, beleidsadviseur security, meer vertellen over de IB&P-wijzer en de deelnemers meenemen in de uitdagingen voor een organisatie als UWV met maar liefst 20.000 medewerkers.

Type sessie

Cyberwebinar

Thema(s)

Kennisdelen
Implementeren

Wanneer

dinsdag 11 oktober 2022 van 15:00 tot 16:00 uur

Chats