DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen

Security, monitoring & detectie - TNO

Afbeelding bij sessie Security, monitoring & detectie - TNO

Wilt u zich aanmelden voor dit webinar? Log in met uw account of registreer u via de website.

Spreker(s)

Prof.dr.ir. Rob Kooij (TU Delft & TNO)
Dr.ir. Erik Meeuwissen (TNO)
Ir. Jan-Paul Konijn (TNO)

Omschrijving

Technologie, data en datagedreven oplossingen worden steeds belangrijker voor het functioneren van onze samenleving. Nederland kent een sterk toenemende digitalisering van processen en diensten en heeft daarmee een sterke economische positie verworven.

Helaas zijn hier ook risico's aan verbonden, aangezien cyberaanvallen steeds geavanceerder worden. Hoe kunnen organisaties zich hiertegen beschermen? Beveiligingsbewaking en -detectie - het analyseren van netwerkverkeer en gegevens om verdachte patronen en abnormaal gedrag te identificeren - biedt bedrijven kansen om hun cyberbeveiliging naar een hoger niveau te tillen.

In dit webinar geeft TNO een algemene introductie op het gebied van security, monitoring en detectie van cyberaanvallen. Dit doen ze aan de hand van twee praktijkvoorbeelden van TNO onderzoek gericht op toepassing in bedrijfsnetwerken. Tot slot vertellen de sprekers over het belang van monitoring en detectie voor de cyberweerbaarheid van vitale infrastructuren.

Interessant voor u omdat

Na afloop van het webinar hebben de deelnemers inzicht in het onderwerp security, monitoring en detectie: het belang, de aanpak, de state-of-the-art en de uitdagingen.

Type sessie

Cyberwebinar

Wanneer

donderdag 5 oktober 2023 van 11:00 tot 12:00 uur

Chats