DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen

Better safe than sorry!

Spreker(s)

Theo van Diepen (Logius)

Omschrijving

Om dit webinar terug te kijken dient u eerst in te loggen op uw account. Heeft u nog geen account? Registreer u via de website.

Hoe Logius informatiebeveiliging organiseert binnen het Scaled Agile Framework

Er is steeds meer belangstelling voor het Scaled Agile Framework (SAFe) en steeds meer organisaties gaan hier ook daadwerkelijk mee aan de slag. Maar waar moet je rekening mee houden op het gebied van informatiebeveiliging? De aanpak en integratie van informatiebeveiliging is met name gericht op de het traditionele watervalmodel en gaat dan ook niet direct hand in hand met SAFe. Ook bij Logius zijn we hier tegenaan gelopen sinds de SAFe transformatie is begonnen in 2019. Vanuit deze ervaring worden de belangrijkste knelpunten maar ook oplossingen gedeeld rondom de inrichting van informatiebeveiliging binnen SAFe.

Interessant voor u omdat

In dit webinar deelt de CISO van Logius de belangrijkste leerpunten rondom de inrichting van informatiebeveiliging binnen SAFe. Waar kun je tegenaan lopen, waar moet je rekening mee houden en hoe is dit binnen Logius opgelost? Oftewel: hoe blijft je organisatie safe binnen SAFe?

Type sessie

Cyberwebinar

Wanneer

dinsdag 21 juni 2022 van 13:00 tot 14:00 uur

Downloads

[PDF] Presentatie cyberwebinar "Better safe than sorry"

Chats