DashboardHelpdeskRegistrerenInloggen

Sturen op Informatieveiligheid met de 7-driver aanpak

Spreker(s)

Frans Haverkamp (CIP)
Ad Reuijl (CIP)
Sjoerd Verheijden (DICTU)
Emine Özyenici (Ministerie J&V)
Jeroen Simons (Waterschappen Aa en Maas, Brabantse Delta en De Dommel)

Omschrijving

Om dit webinar terug te kijken dient u eerst in te loggen op uw account. Heeft u nog geen account? Registreer u via de website.

De steeds verdergaande digitalisering van de Nederlandse samenleving biedt veel nieuwe kansen, maar levert ook steeds ernstiger bedreigingen op. Organisaties komen in het nieuws omdat ze worden gegijzeld door hackers, en niet meer bij hun eigen gegevens kunnen zonder betaling. U bent als bestuurder, directielid, manager of CISO (Chief Information Security Officer) verantwoordelijk voor een veilige informatievoorziening in uw organisatie. Het is ‘Chefsache’ geworden. De 7-driver aanpak stelt u in staat om die verantwoordelijkheid waar te maken.

Deze webinar wordt georganiseerd door het CIP en is interessant voor professionals, bestuurders, CIO’s en CISO’s. Omdat de 7-driver aanpak de geëigende katalysator vormt voor het goede periodieke gesprek tussen CISO en bestuurder om tot een effectief pakket van maatregelen te komen en die op te volgen om de risico’s tot een acceptabel niveau terug te brengen.

Type sessie

Cyberwebinar

Thema(s)

Kennisdelen
Implementeren

Wanneer

dinsdag 11 oktober 2022 van 13:00 tot 14:00 uur

Chats